Η εταιρεια

Η CPS προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ψυχολογική υποστήριξη. Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται δημιουργούν ένα πλαίσιο το οποίο βοηθά το άτομο, το ζεύγος ή/και την οικογένεια. Η αξιολόγηση και μετέπειτα συμβουλευτική υποστήριξη είναι επωφελής σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Η CPS είναι μια ψυχολογική εταιρεία έμπειρων ψυχολόγων που προσφέρουν της υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, οικογένειες όπου ο κάθε ένας ειδικεύεται στην κατηγορία του. Οι συνεδρίες μπορούν να είναι ατομικές, ζεύγους, ομάδας και οικογένειας.

Μέσα από τα ψυχομετρικά τεστ, την συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και την μέθοδο εικονικής πραγματικότητας, το άτομο δύναται να κατανοήσει τον εαυτό του αλλά και αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του. Τα ψυχομετρικά τεστ εξετάζουν την προσωπικότητα, τις μαθησιακές δυσκολίες, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το άγχος, την κατάθλιψη κ.α.

Στην CPS εφαρμόζεται η πρωτοποριακή μέθοδος της συστηματικής απευαισθητοποίησης της φοβίας μέσω της εικονικής πραγματικότητας. Η εικονική πραγματικότητα είναι μια θεραπευτική μέθοδος που μέσα από την ασφάλεια της εικονικής απεικόνισης πραγματοποιείται μια σταδιακή έκθεση στο περιβάλλον του φόβου και έτσι αντιμετωπίζονται φοβίες όπως η κλειστοφοβία, ο φόβος πτήσης, η κοινωνική φοβία, η αγοραφοβία, ο φόβος του αίματος και ο φόβος δημόσιας ομιλίας.

——————————————————————

Τα άτομα που αποτελούν την CPS είναι:

——————————————————————

Εύη Κόκκαλη – Ψυχολόγος M.Phil.

1795573_478579632247150_1073135927_n

Είναι ψυχολόγος, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ψυχολόγων. Κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το London School of Economics and Political Science του Λονδίνου και το University of Strathclyde της Γλασκώβης. Η καριέρα της ξεκινά το 1988 και τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στη Γλυφάδα.

Στα 29 χρόνια εμπειρίας της, συμπεριλαμβάνονται: • Ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας & Ομάδες Αυτοβελτίωσης • Σεμινάρια γονέων σε ιδιωτικά & δημόσια εκπαιδευτήρια • Επιλογή προσωπικού και εκμετάλλευση ανθρωπίνων πόρων. • Έρευνες αγοράς για πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρίες ερευνών. • Διδασκαλία σε σχολή κινηματογράφου τηλεόρασης. • Συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σαν προσκεκλημένη. • Αρθρογράφος στο Glyfada free press,στο Yolife και άλλα έντυπα.

——————————————————————

Μαρίνα Σοφούλη / Μαυροφίδη – Ψυχολόγος M.Sc.

10414928_745670188789739_7308471512295017973_n

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1997. Το 2002 απέκτησε το πτυχίο BA(Hons) in Psychology από το University of Strathclyde της Γλασκώβης (Σκωτία) . Τον επόμενο χρόνο απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Marketing από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Συνεργάστηκε ως ψυχολόγος με το «Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο» έως το 2009. Από το 2009 διδάσκει εισαγωγικό μάθημα στην Ψυχολογία στην αγγλική γλώσσα ως μέρος προετοιμασίας σπουδαστών που επιθυμούν να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Σήμερα συνεργάζεται με δύο κολλέγια που προσφέρουν προγράμματα Foundation και GCE. Διδάσκει επίσης εισαγωγικό μάθημα στην Κοινωνιολογία.

——————————————————————

Θεοδώρα Τσανάκα – Ψυχολόγος M.Sc.

16809551_10208778901445410_1911644725_n

Είναι πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Γνωστική και Κοινωνική Ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου του πανεπιστημίου Ντεκάρτ του Παρισιού. Έχει εργαστεί στον τομέα των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές στην Ελλάδα και στην Γαλλία. Καθώς επίσης και με παιδιά μεταναστών και ευπαθών ομάδων στην Ιταλία.

Μιλάει 5 γλώσσες και έχει άριστη γνώση στατιστικής. Σε συνεργασία με ομάδα ειδικών, δημιουργεί προγράμματα υπολογιστών και εφαρμογές σε ταμπλετ για την διάγνωση και την θεραπεία μαθησιακών και άλλων δυσκολιών σε παιδιά και εφήβους.

——————————————————————

Λάμπρος Γατής – Παραγωγός-Σκηνοθέτης / Υπεύθυνος Τεχνολογικής Υποστήριξης

10999881_10204771916793298_5292584552940411826_n(1)

——————————————————————

Μαρία Ηλιοπούλου – Δημοσιογράφος / Επιμέλεια Κειμένων

——————————————————————

Μαρία Μαυροκουκουλάκη – Υπεύθυνη Ροής

——————————————————————

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s